maanantai 14. huhtikuuta 2008

Santahamina kutsuu jälleen

Perjantaina pitäis taas suunnistaa kohti kotisaarta, tällä kertaa tuonne kenttälääkintäkurssille. Jotenki ei meinaa millään sisäistää sitä et pitäs viikonloppu viettää ihanassa telttamajoituksessa Santiksen viimassa.

Vähän tullu harjoiteltua tässä viime viikkoina kun ollaan Aallon kans kahteen otteeseen visiteerattu porttien sisäpuolella tuttuja moikkaamassa. Viime reissulta mukaan tarttu mukaan myös pakkipusseja joten tällä kertaa ei tarvii kädet kohmeessa jynssätä pakkia paljain käsin jääkylmällä vedellä "puhtaaksi" =) Samoin iso jätesäkki repun suojaksi on jo valmiina että pysyis kamppeet kuivina. Muutenkin lyhyen intissä pyrähdyksen aikana oppi kaikkia kikkakolmosia joilla voi helpottaa tota mettäviikonloppua melko paljon =)

Tässä välis on viel bäkkäreiden keikka, joten tekemistä ei tältä viikolta puutu! Todennäkösesti perjantaina voi olla ääni pikkasen maassa, jos sitä lähtee ollenkaan. =P Onneks ny vielä lippaan osaa käden vetää ettei ainakaan joudu puhutteluun epäsotilaallisesta käytöksestä. Sitä kun tuolla ilmeisestikin vaaditaan kun ollaan PV:n järjestämällä kurssilla. Perseily on ankarasti kielletty! No mut siinä sitä pitäs taas viettää viikonloppu ilman nettiä, saa nähdä kuin onnistuu kun tähän on taas niin tottunu. Ei voi ku ihmetellä miten intis kaks viikkoa meni niin keveesti ilman et ees ajatteli nettiä =D

Ei kommentteja: