lauantai 5. tammikuuta 2008

STJ 2!!!

Koulusta selvisin kovalla aherruksella pihalle ja siksipä en ookaan ehtiny kirjottelemaan mitään. Vielä kun ei osannu ottaa rennosti vaan piti töitä haalia niin sinne meni viimeisetki vapaa-ajan rippeet. Toisaalta ehkä ihan hyvä, ei oo ehtiny niin kamalasti panikoimaan intin alkamista.
Nyt sitten siviilit on käyny tosi vähiin ja maanantaina pitäisikin Tinjan kanssa suunnata Santahaminaan täysihoitoon =) Mulla tosin kävi ikävä työtapaturma tossa heti vuoden alun kunniaksi kun potilasta kantaessa jalka lipesi rappuselta. Nyt jännätään että onko nivelkierukka rikki vai kestääkö se palvelusta. Muuten tulee aika lyhyt reissu paratiisisaarella. Jotenkin tuntuu että jollain ylemmällä voimalla on jotain mun inttiin menoa vastaan kun tää on nyt toinen kerta ku oon hakenu ja nyt vihdoin saanu jopa palvelukseen astumismääräyksen. No mut onneks sananlaskun mukaan kolmas kerta toden sanoo niin on vielä yks kerta käytettävissä =)
Jotenkin sitä ei meinaa millään uskoa että maanantai on ihan pian. Tornaria on kuulunu että 2.JK olis meidän sijotuspaikka mut ei uskalla vielä liikaa juhlia. Kun ei kesälläkään hommat menny niin kuin yleensä on menny. Kuitenkin Tinjan kans pidetään sormia ja varpaita ristissä että löydettäs yhessä tiemme tonne 2.JK:hon. Reppukin pitäis varmaan jo pakata, mut jotenkin ei vaan kykene. Viime yön nukuin jo niin levottomasti et huomen illalla ei varmaan nukuta sit enää yhtään. Onneks en nähny inttiunia vaan lähinnä työunia... Kerrankin on niistä tyytyväinen. Mutta nyt täytyy taas mennä panikoimaan tuonne mesen puolelle. Arvomerkit on jo melkein hallussa ja alokasopasta on tullu luettua jo moneen otteeseen. Ehkä sitä vois yrittää rauhottuakin.

Ei kommentteja: